Våra försäkringar

VÅRA FÖRSÄKRINGAR

Maskinförsäkring komplett

Vi vågar lova att vi har en jättebra entreprenadmaskinförsäkring. Vi erbjuder grävmaskinsförsäkring och lastmaskinförsäkring.

Och då snackar vi både innehåll och pris. Att arbeta som maskinförare innebär ofta att du arbetar i en riskfylld miljö. Då är ett bra försäkringsskydd viktigt. En särskild förarolycksfallsförsäkring ingår i vårt erbjudande.

 

Vi har också en av de mest fördelaktiga avbrottsförsäkringarna på marknaden. Om din maskin blir skadad och inte kan användas betalar vi ut ersättning redan från dag tre, vilket är halva karenstiden jämfört med många andra försäkringar. Detta är angeläget eftersom en stillastående maskin betyder utebliven intäkt för de flesta entreprenörer. I våra entreprenadmaskinförsäkringar ingår naturligtvis också trafikförsäkring, försäkring mot brand, stöld, skadegörelse, lösöre, glas- och vagnskada samt ansvars- och rättsskyddsförsäkring och åkarförsäkring

 

För Hjullastare och Grävmaskiner

Vi på entreprenadmaskinförsäkringar är stolta över att ha utvecklat en försäkring som ger dig en låg premie tillsammans med väldigt bra villkor. Skräddarsydd för entreprenadmaskinägare. Vi tänkte att ni kan fokusera på det ni är allra bäst på, verksamheten, så sköter vi om försäkringsdelen, det vi kan allra bäst.

 

Vi erbjuder dig som kund en förmånlig försäkring, där både omfattning och självrisker är anpassade till dina behov. Helförsäkring inklusive åkarförsäkring och förarolycksfall. Vi vet att försäkringskostnaden är en stor del av företagets kostnader och arbetar alltid för entreprenörens bästa. Försäkringen ska vara marknadens förmånligaste vad gäller premie och villkor.

 

Personlig kontaktperson

Som kund hos oss får du en personlig kontaktperson, vilket innebär att vi alltid är tillgänglig. Vi tar hand om det löpande med att uppdatera försäkringsvillkor och premier mot det marknadsmässigt bästa. Vid behov kan vi bistå er vid skadekontakt.

 

Entreprenadmaskinförsäkring via Försäkringshuset

Stortorget, Box 14

83121 Östersund

Telefon: 0200-88 38 88

info@emfse.se

www.fhuset.se

- Försäkra en grävmaskin

- Entreprenadmaskin

- Försäkring för grävmaskin

- hjullastareförsäkring

- försäkra en lastmaskin